Telenor Wallet For PC

13

Telenor Wallet App For PC

Telenor Wallet

Telenor Wallet For PC (Windows 7,8,10,XP) Free Download.Telenor Wallet App for PC Download Full Version.Download Telenor Wallet App for PC,Laptop,Windows Latest Version.There have lost of free apps for pc just check Free Unegui.mn App For PC.I think you will like Free FL Mobile Studio – Phone App For PC that will give you a fun time.If you like this apps for pc just Free LAZY IPTV App For PC too.

Download Free Telenor Wallet App For PC.Free and safe download.Our site helps you to install Telenor Wallet apps games available on Google Play Store too.You can download android apps and android games to desktop of your PC.If you like Telenor Wallet APK you can download Free PdaNet+ App too.If you’ve fed up with playing your Telenor Wallet android application on your small Android screen, let us show you how to run Telenor Wallet app on windows.You can run Android APP,APK,Games on PC or laptop using an Android emulator app.You Can Download Telenor Wallet APP for PC Here.

A Telenor Wallet különleges élményt nyújt a kényelmi és pénzügyi szolgáltatások terén már nem csak Telenor ügyfeleknek.

Díjmentes alkalmazás a mobilodra, amellyel kényelmesen nyomon követheted költéseidet és egyenlegedet, ha Telenor MyCarddal rendelkezel és igénybe veheted a mobilfizetés kényelmét, bármely szolgáltató ügyfele vagy.

Telenor ügyfeleknek:
•Telenor MyCard szolgáltatások
•Telenor egyenlegfeltöltés
•Telenor számlabefizetés
•Utasbiztosítás

Minden Telenor Wallet felhasználónak elérhető:
•Parkolás
•Autópálya matrica
•Lottó
•MasterPass fizetés

Kövesd nyomon Telenor MyCardos költéseidet Telenor Wallettel

Számlaegyenleg
Kíváncsi vagy, mennyi van még a Telenor MyCard keretedből? Egy érintéssel megtudhatod.

Limitmódosítás
Az alkalmazásban azonnal, akár közvetlenül a vásárlás előtt módosíthatod a Telenor MyCardhoz kapcsolódó készpénzfelvételi (ATM) és vásárlási (POS) napi limitet. Amennyiben a limitet 0-ra állítod, a kártya esetleges elvesztése esetén sem férnek hozzá pénzedhez.

Bankkártya adatok biztonságban
A regisztrált bankkártya adatok nem tárolódnak az alkalmazásban, így ha véletlenül elveszted a telefonod, a megadott információk nem kerülhetnek rossz kezekbe. Minden bankkártyás művelethez Wallet mPIN megadása szükséges, melyet az alkalmazás-regisztrációkor kell meghatározni.

Érdekel a Telenor MyCard? Tudj meg többet róla itt:
https://www.telenor.hu/mycard

Élvezd a Telenor nyújtotta új fizetési élmény előnyeit a Telenor Walletben regisztrált MyCardoddal vagy bármely egyéb MasterCard vagy Visa bankkártyáddal!

Egyenlegfeltöltés
A Telenor Wallet segítségével bármilyen Telenor feltöltőkártyás mobil egyenlegét gyorsan feltöltheted. Válaszd ki kontaktlistádból a feltöltendő telefonszámot, a csomagot és a Walletben regisztrált bankkártyád terhére másodpercek alatt elvégezheted a fizetési tranzakciót.
Minden Walletes kártyás fizetést megtalálsz a tranzakciók között.

Telenor számlabefizetés
Ennél egyszerűbb már tényleg nem lehet. Nincsen több sorban állás vagy várakozás, hiszen a Telenor Wallet segítségével az esedékes Telenor számládat gyorsan és kényelmesen kifizetheted. A maximális biztonság érdekében minden kártyás műveletnél kötelező a Walletben regisztrációkor megadott PIN kód használata.

A Telenor Wallet segítségével kényelmesen hátradőlve intézheted a kényelmi szolgáltatásokat, a költségeket elég a telefonszámla befizetésével kiegyenlítened.

Mobil parkolás
Bárhol is szükséges parkolnod, a Telenor Wallet segítséget ad a parkolás lebonyolításában. A parkolóórát már nem szükséges megkeresned, hiszen a pozíciód alapján rendelkezésre állnak a szükséges zónainformációk a parkolás elindításához. A megszokott korábbi parkolásaid is könnyen újra indíthatod.

Bővebb információ a Mobil Parkolásról: http://www.telenor.hu/szolgaltatas/mobilvasarlas/mobilparkolas

Mobil autópálya matrica
A Telenor Wallet segítségével gyorsan és kényelmesen megvásárolhatod az utazáshoz szükséges autópálya matricát, legyen az alkalmi, éves vagy az új megyei matrica.

Bővebb információ az autopálya matrica vásárlásról:
http://www.telenor.hu/szolgaltatas/mobilvasarlas/autopalya-matrica

Mobil lottó
Az alkalmazásban időt spórolva, gyorsan fel tudod adni szokásos heti lottószelvényeidet most már online lottó formájában.
Lehet az Ötös, Hatos, vagy akár Skandináv lottó, nincs szükséged lottózók látogatására vagy bonyolult SMS kódok elküldésére, ezt a Telenor Wallet megteszi helyetted. Sőt, ha bízol a szerencsédben, csak rázd meg a készüléket, és játssz véletlenszerű számokkal.
A fogadás mindig a mobilegyenleged terhére történik.

Bővebb információ a mobil lottó vásárlásról:
https://www.telenor.hu/szolgaltatas/mobilvasarlas/mobil-lotto-toto

Javaslatod, ötleted van, hibát találtál? Írj nekünk közösségi csatornáinkon!
https://www.facebook.com/telenorhungary
https://twitter.com/Telenor_HUN
https://plus.google.com/+telenor/posts

How To Play Telenor Wallet Apps On PC,Laptop,Tablet

1.Download and Install Android Emulator on PC,Laptop,Tablet.Click “Download Emulator” to download.

2.Run Android Emulator on PC, Laptop,Windows 7,8,10,XP.

3.Open Android Emulator for PC,Laptop,,Windows 7,8,10,XP import the Telenor Wallet Apps file from your PC Into Android Emulator to install it.

4.Install Telenor Wallet APPS for PC Windows.Now you can play Telenor Wallet Apps Games on PC.

DOWNLOAD APP    DOWNLOAD EMULATOR